JAJECZNICA PO MEKSYKAŃSKU Z PARMEZANEM, POMIDORAMI,CEBULĄ, ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ I KOPERKIEM

ILOŚĆ PORCJI: 1 CZAS: 15 min

342 kcal, białko 22.9 g, węglowodany 12.9 g, tłuszcz 22.7 g

SKŁADNIKI NA CAŁE DANIE (1 PORCJA):

  • Jajko 2 sztuki
  • Cebula 0.25 sztuki
  • Chilli mielone 1 szczypta
  • Pomidorki koktajlowe 6szt
  • Ser parmezan 1 łyżka
  • Masło 0.5 łyżki
  • Bazylia 1 garść
  • Sól 2 szczypty
  • Pieprz czarny 2 szczypty
  • Koperek 1 łyżeczka

Najnowsze wpisy

Zespół jelita drażliwego (IBS)

ZDROWE JELITA Objawy, które mogą świadczyć o problemach jelitowych (wtedy warto się zastanowić i podjąć diagnostykę – gastroenterolog): ból i dyskomfort brzucha silne wzdęcie i

Przeczytaj »

Podziel się

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x