JAJECZNICA PO MEKSYKAŃSKU Z PARMEZANEM, POMIDORAMI,CEBULĄ, ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ I KOPERKIEM

ILOŚĆ PORCJI: 1 CZAS: 15 min

342 kcal, białko 22.9 g, węglowodany 12.9 g, tłuszcz 22.7 g

SKŁADNIKI NA CAŁE DANIE (1 PORCJA):

  • Jajko 2 sztuki
  • Cebula 0.25 sztuki
  • Chilli mielone 1 szczypta
  • Pomidorki koktajlowe 6szt
  • Ser parmezan 1 łyżka
  • Masło 0.5 łyżki
  • Bazylia 1 garść
  • Sól 2 szczypty
  • Pieprz czarny 2 szczypty
  • Koperek 1 łyżeczka

Najnowsze wpisy

Zdrowy styl życia

Czym tak naprawdę dla Ciebie jest zdrowy styl życia? Część osób definiuje to pojęcie jako dbanie o siebie, rozumiejąc przez to regularne uprawianie aktywności fizycznej, jakiegoś

Przeczytaj »

INSULINOOPORNOŚĆ

INSULINOOPORNOŚĆ czy możesz jej zapobiec, czy możesz ją leczyć? czym? może dietą? Insulina – to hormon wytwarzany przez trzustkę, zarządzający stężeniem glukozy oraz wprowadzający energię

Przeczytaj »

Dieta w chorobie Hashimoto

HASHIMOTO z czym to się je? Najczęstszą przyczyną omówionej w ostatnim wpisie  niedoczynności tarczycy jest choroba Hashimoto – czyli autoimmunologiczna choroba zapalna tarczycy – tarczyca

Przeczytaj »

Podziel się

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype
Share on tumblr
Share on email
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x